Uw innovatieve projectontwikkelaar in Eindhoven

LPM DEVELOPMENT B.V. is een zelfstandige en onafhankelijke projectontwikkelaar met diverse vastgoedontwikkelingsprojecten in Rotterdam. Denk daarbij o.a. aan de ontwikkeling van 26 eengezinswoningen in Biezenrijk (Rotterdam Noord, Park16Hoven), 42 luxe appartementen aan de Adriaan (IJsselmonde Rotterdam) en het appartementencomplex De Struysenburcht in Kralingen).

Bent u op zoek naar een creatieve en innovatieve projectontwikkelaar voor het ontwikkelen van een bouwproject?
Ons team van specialisten is vakbekwaam in haar doen en laten, waarbij met passie het beste resultaat en maximale kwaliteit nagestreefd wordt. De ambitie van ons team is om het volgende project beter te doen dan het voorgaande project. Het streven naar optimalisatie in alle processtadia van een ontwikkeling is onze continue uitdaging. Bij ieder project dat door ons wordt gerealiseerd staat de klant centraal.

Duurzaam ontwikkelen
LPM Development ontwikkelt uw project duurzaam. Dat betekent meer dan milieuvervuiling voorkomen of energie besparen.
Bij onze projecten combineren we kennis met een integrale benadering. Duurzame oplossingen worden zoveel mogelijk toegepast. Niet omdat deze door regels worden opgelegd, maar omdat wij maatschappelijk zeer betrokken zijn en oog hebben voor het milieu op de lange termijn.

Lees meer over onze duurzame werkwijze

Projecten in ontwikkeling Eindhoven

waldschap_landing-min
Waldschap - Bosrijk Eindhoven

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken