Projectontwikkeling (of herontwikkeling van verouderde gebouwen) vereist grondige kennis van zaken op alle onderdelen. Wij hebben deze specialistische kennis in huis of werken indien nodig nauw samen met externe deskundigen. Veelzijdigheid is voor ons een belangrijke kernwaarde bij het behalen van onze ambities en doelstellingen. Door het doen van research, studies en het monitoren van marktontwikkelingen wordt al in een vroeg stadium de economische haalbaarheid, afzetbaarheid en de maatschappelijke meerwaarde van een ontwikkeling bepaald. Het zorgvuldig analyseren van het gehele proces en het selecteren van de juiste samenwerkende partijen zorgen er mede voor dat in een vroeg stadium overeenstemming wordt bereikt met respectievelijke overheden en omwonenden. Hierdoor ontstaat een efficiënt proces voor de benodigde vergunningen en wordt het project gerealiseerd binnen de vastgestelde uitgangspunten.

Wij zijn vrij in de keuze van stedenbouwkundigen, architecten en aannemers en kunnen zodoende voor ieder plan de juiste kwalitatief hoogwaardige keuze maken. Hierdoor kunnen wij projecten ontwikkelen en realiseren, die zich onderscheiden in de hedendaagse markt.

Daarnaast hebben wij oog voor de unieke eigenschappen van elke locatie, waardoor wij zorgen voor een evenwichtige samenhang van wonen, werken, winkelen, verblijven, verkeer, groen en voorzieningen.

projectontwikkelaars die elkaar de hand schudden met uitzicht op een skyline

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken